Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Konto

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam problem ponieważ okradli mi konto i postanowiłem zacząć grę od nowa.

I tu jest do was pytanie,,jaką profesją najlepiej grać,grałem Blader'em lecz zbytnio mi się nie podobała ta klasa więc powiedzcie mi jaką profesją najlepiej grać.

Za dobre podpowiedzi nagrodzę "lubię to" :D

xh56.png

Opublikowano

Huh skoro blader odpada.. :C

Najłatwiejszy w rozwoju jest WA i dlatego też jest często polecany. Jednak ja nie widzę w nim nic pociągającego. Sama mam sFSa. Kiedyś mocno narzekałam, ale teraz przekonałam się do niego i nie mam zamiaru zmieniać :) Wiadomo, że każda z klas ma swoje wady i zalety. Musisz się zastanowić jak lubisz grać. Gdybym umiała dobrze uciekać to może spróbowałabym WI, ale że nie umiem to jestem tankiem ^^

[Co do FB i FA to się nie wypowiadam, bo moje zdanie po nich nie jest zbyt pochlebne :P]

#don't care

Opublikowano

Huh skoro blader odpada.. :C

Najłatwiejszy w rozwoju jest WA i dlatego też jest często polecany. Jednak ja nie widzę w nim nic pociągającego. Sama mam sFSa. Kiedyś mocno narzekałam, ale teraz przekonałam się do niego i nie mam zamiaru zmieniać :) Wiadomo, że każda z klas ma swoje wady i zalety. Musisz się zastanowić jak lubisz grać. Gdybym umiała dobrze uciekać to może spróbowałabym WI, ale że nie umiem to jestem tankiem ^^

[Co do FB i FA to się nie wypowiadam, bo moje zdanie po nich nie jest zbyt pochlebne :P]

Zacząłem grać Wizardem i w 2 godziny wbiłem 30 lv :D (bo musiałem skillować :D ) i dobrze mi się nim gra.Teraz po 2 dniach grania mam 54lv i nie chcę już zmieniać postaci

bo się przekonałem że jednak Wizard to fajna i ciekawa postać :D

xh56.png

Opublikowano

Graj dalej wizzardem, bardzo dobry na TG na 109 wyciągam 200+ pkt :) [ostatnio nie chodze] ale bardzo warto :)

Racja.Słyszałem że wizard ma też dobre buffy i może leczyć co chyba jest dobre :D

xh56.png

Opublikowano

Racja.Słyszałem że wizard ma też dobre buffy i może leczyć co chyba jest dobre :D

On ma buffa który leczy przez chyba min ale nie może skillem healować innych [FA morze]

Ale wizz może się healować cannonami

@EDIT CLS na prośbe autora <PW>

273511408998783345728.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...